Boka oss

Arvingarna bokas genom Demo Entertain


Arvingarna bokas genom Demo Entertain

Med erfarenheten vi fått genom åren från alla ställen vi varit på så vet vi att varje ställe är unikt och har sin egen publik, så för att få en så bra kväll som möjligt på just ditt ställe kan vi erbjuda flera olika alternativ.

Vi kan erbjuda er allt från stora festivalspelningar och företagsjobb till logdans ute på vischan. Självklart spelar vi även upp till dans som vi alltid har gjort där ni kan dansa till alla våra kända hits. Vill ni boka en helkväll med oss för ert företag t.ex. kan ni själva kombinera olika alternativ. Lite akustiskt till maten kanske, bjud upp till dans efter kaffet och avsluta med vår Rock&Schlager-show som innehåller allt från Eloise till AC/DC!

Tillsammans med er arrangörer vill vi naturligtvis göra varje kväll så bra och unik som möjligt därför önskar vi att få en länk till spelställets hemsida i god tid innan arrangemanget så vi kan länka till den från vår sida. Vi är också självklart öppna för alla förslag när det gäller massmedial marknadsföring och ställer gärna upp på radio, tv och tidningsintervjuer eller reportage i reklamsyfte för ert ställe.

För bokningar och övriga frågor:

Bokningsansvarig/Manager – Anna Rawlings